08 “Miénk” esküvő

Esküvő a láthatáron

Kedves barátom, elérkezett az idő amikor mi eldöntöttek, hogy összekötjük az életünket (L. Laura és F. Ferenc) a meghívó elkészítéséhez  kérnénk a segítségedet, röviden leirtom mire gondoltam.

  • Van egy csoportképünk, azon vagyok az első sorban balról a 4. Laura és Balról az 5. Ferenc. Sajnos nincs jobb csoportkép, ebből szeretném ha minket kiszednél, és elmentenél külön fájlban is hogy meglegyünk.
  • Szeretnénk egy saját pezsgős üvegről képet. A Törley felirat legyen „Miénk” piros színű, nem kell a palackon lévő 3 kis kerek címke sem. A képem majd küld át hogy megnézhessük.
  • Az a baj, hogy csak külön-külön vannak meg a képek az ünnepi asztalról.  Az asztalon szerepeljen 2 szalvéta a két oldalon, középen a pezsgős üveg és hátul a vázában 3 fehér rózsa. A pezsgő előtt a szalvétatartós képben szeretnénk betenni az ünnepi meghívónkat, ami nincs még kész, de kékkel lenne ráírva, hogy meghívó. A virágból csak egy képem van, de próbálj belőle még kettőt készíteni.
  • Az ünnepség egy külső helyszínen lesz megtartva, ahol a távolról érkezett vendégeknek van szállási lehetőségük, a szobai képen a tévét vedd le, és legyen ott egy váza, benne virág.
  • Ettől félek a legjobban, mert a mesteremberek nem készítették el a teraszt, és így nehéz lesz majd odatenni az asztalt, de úgy tudom te meg tudod szerkeszteni, mintha kész lenne a terasz, és akkor ott lenne az asztal (3.pont) is erről is kérnék egy képet.
  • Egy szép csoportképet szeretnénk a hősök terén, de úgy próbáld a megadott csoportképből, mintha többen lennénk.

Nagyon köszönöm, ha ezeket meg tudnád oldani még a mai nap.

Üdvözlettel:

A feladat kitalálója.

A feladatok megoldásához csak a képtárban és az adott weboldalon levő képeket használhatjuk fel. A már elkészült mintaképeket ne használjuk fel.